Algemene voorwaarden

Als je een bestelling plaatst via de shop op www.maartenouweneel.com ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. Indien gewenst, kunnen we deze algemene voorwaarden per e-mail naar je toesturen.

Bedrijfsgegevens shop

Bedrijfsnaam: Maarten Ouweneel
Vestigingsadres: Azaleastraat 88a, 3051 TJ Rotterdam, Nederland
E-mailadres: info@maartenouweneel.com
Telefoonnummer: 0648048290
KvK-nummer: 24458620
BTW nummer: NL001124096B18

Bestellen en betalen

Je kunt je bestelling betalen met iDEAL, Bancontact, PayPal of Creditcard. Nadat de betaling succesvol is afgerond, ontvang je per e-mail een bevestiging van je bestelling.

Verzenden en levering

CD’s worden verstuurd als brievenbuspost en LP’s als pakketpost. De verzendkosten worden bij Checkout automatisch berekend op basis van het verzendadres. De webshop neemt het risico van verzending, maar de kosten van verzending liggen bij de consument.

Nadat we je bestelling hebben ontvangen, versturen we deze binnen vijf werkdagen. Behalve als de releasedatum van het bestelde album in de toekomst ligt (pre-order). In dat geval verzenden we het album uiterlijk op de dag van de release. Als de releasedatum door onvoorziene omstandigheden verandert, brengen wij je hiervan per e-mail op de hoogte. Je ontvangt per e-mail bericht als je bestelling is verzonden.

Bestelling annuleren

Het is alleen mogelijk om (een deel van) je bestelling te annuleren als deze nog niet is verzonden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@maartenouweneel.com. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen terugbetaald via het betaalmiddel dat je hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. Als je de hele bestelling annuleert, worden ook de verzendkosten terugbetaald.

Bestelling retourneren

Je hebt wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd nadat je bestelling is geleverd. Wil je (een deel van) je bestelling retourneren, stuur dan uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail naar info@maartenouweneel.com. Hierna heb je 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen naar ons vestigingsadres.

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument. Ook het risico van de retourzending ligt bij de consument.

Nadat wij je retour hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetaald via het betaalmiddel dat je hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. Als je de hele bestelling retourneert, worden ook de verzendkosten die je hebt betaald bij het plaatsen van de bestelling terugbetaald. De verzendkosten voor het retourneren van je bestelling betalen we niet terug.